Inboedelverzekering Ochten

Wilt u uw eigendommen in huis goed verzekeren? Kies dan voor een inboedelverzekering in Ochten van WB Assurantiën. Met een basis of allrisk inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd tegen schade door water, inbraak, storm of brand. 

Ruime keuze in basis en allrisk inboedelverzekeringen in Ochten

Bij WB Assurantiën heeft u keuze uit een groot aanbod aan inboedelverzekeraars in Ochten. U kunt bij ons terecht een inboedelverzekering van alle erkende verzekeraars. Dankzij ons ruime aanbod zit er altijd wel een inboedelverzekering tussen die bij uw woonsituatie en wensen aansluit. 

U heeft bij ons de keuze uit een basis inboedelverzekering en een allrisk inboedelverzekering. Met een basis inboedelverzekering bent u verzekerd bij schade door diefstal, storm, storm en/of water. Wilt u uw inboedel ook verzekeren tegen schade die u of een van uw gezinsleden per ongeluk veroorzaakt? Dan kunt u kijken naar een allrisk inboedelverzekering. Dit is de meest uitgebreide polis. Gebruikt u uw inboedel ook veel buitenshuis? Dan kunt u ook kiezen voor de module ‘verzekeren buiten de deur’.  

Woonverzekeringen vergelijken in Ochten

Met zoveel keuze in aanbieders begrijpen we dat het lastig is om de best passende woonverzekering in Ochten voor u te vinden. Daarom helpen we u graag. Aan de hand van onder andere uw type woning, woonoppervlak, aantal kamers en uw inkomen kunnen we een berekening maken van uw (maand)premie. Zo betaald u nooit teveel en heeft u een inboedelverzekering die het beste bij u past.

Maak een afspraak met ons en sluit een inboedelverzekering in Ochten af 

Wilt u meer informatie over inboedelverzekeringen in Ochten, of heeft u vragen? Neem contact met ons op via 0488-482545 of dossier@wbassurantien.info.

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een passende inboedelverzekering in Ochten. Wanneer u een inboedelverzekering bij ons afsluit dan bent u gegarandeerd van persoonlijk advies en een snelle afhandeling van uw schadeclaim.