Autoverzekering Ochten

Voor het afsluiten van een goede autoverzekering in Ochten is WB Assurantiën een betrouwbare, onafhankelijke partner. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke service helpen we u bij het afsluiten van een autoverzekering in Ochten. 

Ruime keuze in autoverzekeringen in Ochten

Bij WB Assurantiën kunt u terecht voor autoverzekeringen van diverse erkende verzekeraars. Met een autoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan anderen aanbrengt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook schade aan uw eigen auto te verzekeren. Met onze autoverzekeringen bent u in heel Europa en landen die op de groene kaart verzekerd. Zo gaat u met een gerust hart met de auto op vakantie.

Handige informatie over uw autoverzekering in Ochten

Wilt u overstappen van autoverzekering? Ook dan bent u bij WB Assurantiën aan het juiste adres! Er zijn 3 momenten waarop u kunt overstappen van autoverzekering:

  1. Einde contracttermijn
  2. Bij de verkoop van uw auto
  3. Wanneer de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt

Maar ook wanneer u voor het eerst een autoverzekering in Ochten af wilt sluiten zit u bij WB Assurantiën goed. Samen met u kijken we welke dekking bij u past. U heeft de keuze uit alleen Wettelijk Aansprakelijkheid, Beperkt Casco en volledige Casco. Bij het berekenen van uw premie houden we onder andere rekening met uw schadehistorie, waarde en leeftijd van uw auto en uw demografische gegevens. 

Maak een afspraak met ons en sluit een autoverzekering in Ochten af 

Met een autoverzekering van WB Assurantiën gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Ook voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u schade gereden? Wij handelen uw schademelding vakkundig voor u af, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Wilt u ook een autoverzekering in Ochten afsluiten? Neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken op: 0488-482545 of mail naar dossier@wbassurantien.info voor meer informatie of het maken van een afspraak.